Halıfleks Metre Kare Fiyatları

Halıfleks Metre Kare Fiyatları

Halıfleks Metre Kare Fiyatlarımızı öğrenmek için sizleri iletişim sayfamıza bekliyoruz. Sağ üstte görebilirsiniz yada burayatıklayabilirsiniz.

Halıfleks tüm zemini kaplayan, kullanılan alanı daha sıcak yapan aynı zamanda görsel olarakta dekorasyona renk katan, konforlu, kullanımı ve bakımı kolay bir çeşit döşemedir.

Halıfleksin hammaddesi keçe tipli elyaftır, Yiv ve Set biçimindeki makinelerle dokunmuştur.Bilinen en önemli özelliği ısı yalıtımı yapmasıdır.

Halıfleks M2 Fiyatları

Bu sayede enerji tasarrufu sağlamasının yanında ses yalıtımı da yapmaktadır. Binalarda alt kat ve üst kat arasında sesin iletilmesini engellemektedir.

Halıfleksin kullanım alanlarının başında evler gelmektedir. En çok evlerde kullanılan bu halı çeşidi aklınıza gelebilecek her yerde de kullanılabilir. Kreşte, ofiste, camide, restaurantta, müzede, kurslarda ve bunun gibi bir çok yaşam alanlarında rahatlıkla kullanılabilir.

Halıfleksin kullanım rahatlığı, sıcaklığı, bakım kolaylığı ve dayanıklılığı yanında şık bir  görünüşü de vardır. Nerede kullanırsanız kullanın mekanın renkleriyle bir uyum yakaladığınız zaman eşsiz bir görüntüye sahip olabilirsiniz.

Halıfleks Metre Kare Fiyatları Ortalaması 

Halıfleks çeşitlerini sitemizden rahatlıkla bulabilirsiniz. 1971 yılından beri hizmet veren bu firma balcı dekorasyon tarafından kurulmuş, günümüzde de halıfleks satışlarını ve uygulamalarını devam ettirmektedir.

Cami halısı, mescit halısı, duvardan duvara halılar ve bir çok fuarlarda kullanılmak üzere halılar mevcuttur. Bu firmanın halılarının ve halıflekslerinin en önemli özelliklerinden birisi anti bakteriyel oluşudur. Koku yapmayan, yumuşak ve anti bakteriyel halıflekslerin tüm özelliklerinin yanı sıra ekonomik oluşu da dikkat çekmektedir.

Kaliteli ürünü daha ekonomik satan firmanın amacı her bütçeye uygun bir hizmet sunmaktır. Evin ölçülerini muntazam bir şekilde alarak her mekana bir şekilde halı fleks döşemeyi başaran ve her aşamaya özen gösteren bu firma, disiplinli bir şekilde çalışmaktadır.

Ürünlere ve  Halıfleks Metre Kare Fiyatlarına sitemizden ulaşabilir ve inceleyebilirsiniz. Ürünlerimizin çeşitliliği oldukça fazladır. Bu da her zevke uygun bir model bulma konusunda kolaylık sağlamaktadır.

Geniş bir ürün çeşitliliğinin yanı sıra çok uygun fiyatlar vaad eden firmaya ürünler hakkında soru sormak, bilgi almak önerilerinizi bildirmek için iletişim sayfamızı kullanarak ulaşabilirsiniz.

WhatsApp'a yaz
Whatsapp 'a yaz