Halıfleks Modelleri

Halıfleks Modelleri

Halıfleks modelleri evlerde, cami ve mescit gibi alanlarda, otel ve yurtların yer kaplamasında kullanılan halıflekslerin çok geniş bir ürün yelpazesi bulunmaktadır. Kullanıldığı alanlarda, ısı yalıtımı sağlamasının yanı sıra mekana estetik bir görünüm de kazandırmaktadır.

Temizliği ve bakımı son derece kolay olan halıfleksler duvardan duvara zemin kaplamalarının vazgeçilmezidir.Her zevk ve bütçeye uygun olarak üretilen halıfleksleri beğenilerinize göre; https://www.haliflekss.com internet adresinden satın alabilir, şık ve konforlu halıflekslerinizin keyfini yaşayabilirsiniz.

Desenli Halıfleks Modelleri

Halıfleks Metrekare (m2) fiyatları

Desenli halıfleks modellerinde, farklı renk alternatifleri bulunmaktadır. Ayrıca Anadolu motiflerinin işlendiği etnik desenler, renkli çiçek desenleri ve geometrik desenlerin kullanıldığı çok şık modeller ile evinizin havası değişecektir. Ayrıca otellerde, konferans salonlarında veya odalarda farklı bir hava yakalanması adına desenli halıfleksler tercih edilebilir. Cami kaplamalarında genellikle soft renkler, yeşilin ve kırmızının tonları kullanılmaktadır. Uzun ömürlü kullanım sunan halıfleksin renk ve desen alternatifleri de barındırması ürünü son derece cazip kılmaktadır.

Modern Halıfleks Modelleri

Modern çizgilerin ve desenlerin kullanılarak üretildiği halıfleksler, modern mobilyaların kullanıldığı alanlar için son derece uygundur. Parke görünümlü halıfleksler, birçok otel ve şirketin zemin kaplamasında kullanılmaktadır. Tek renkten oluşan hiçbir desen barındırmayan halıfleksler de modern kullanımlarda ortamlara estetik bir görünüm kazandırmaktadır.

Karo Halı Modelleri

Kalın Halıfleks Modelleri

Genellikle evde kullanılan halıfleks kaplamalarında, kalın olanlar tercih edilmektedir. Halı hissini yaşatan modellerde, kabartmalar kullanılarak desenlerin oluşturulmaktadır.

Tüylü halıfleksler de bu gruba dahil edilebilir. Farklı renk ve tasarımları ile tercih edilen alanlarda halı görünümünü ve hissini yaşatan kalın halıfleks modelleri; şıklığı, konforu ve uygun fiyat seçeneklerini sunmaktadır.

Ayrıca çocuk odalarında kullanılacak olan halıflekslerin daha kalın olması tercih edilmektedir. Çocuk odasında kullanabileceğiniz rengarenk desenleri ile kalın halıfleks modelleri seçenekleriniz arasında yer alabilir.

1971 yılından beri zemin kaplamalarında; üretim, satış ve uygulama süreçlerinde başarıyı ve müşteri memnuniyetini odak noktası haline getiren haliflekss.com‘dan ürün tedariğinizi gerçekleştirebilirsiniz. Her zevke ve konsepte uygun olarak üretilmiş renk, desen ve dokulardaki halıfleksler ile zemin kaplamalarınızın hem göze hitap etmesini hem de uygun bütçelere, yer döşemesinin yapılmasını sağlayabilirsiniz.

WhatsApp'a yaz
Whatsapp 'a yaz