Halıfleks fiyatları

Halıfleks fiyatları

Halıların ve Halıfleks fiyatları hayatımız için çok önemli bir yeri vardır.  Halılar evde, otelde, mescitte üstünde oturduğumuz ya da yürüdüğümüz bulunduğu alanı dekorasyon açısından tamamlayan aksesuardır. Halılar bulunduğu yeri daha sıcak tutmasının yanı sıra sesin alt kata gitmesini de önler. Çeşit çeşit halı modellerine sitemiz üzerinden de sahip olabilirsiniz. Firmamız halıfleks çeşitlerine göre değişmekle birlikte en uygun fiyatlarda halıfleks satışı yapmaktadır.

Halıfleks Fiyatları

1 . Duvardan Duvara Halı Fiyatları

Duvardan duvara halılar adından da anlaşılacağı üzere bulunduğu ortamı komple sarar. Yumuşak yapısıyla tam konfor sağlayan duvardan duvara haliların birçok çeşitte modeli bulunmaktadır. Duvardan duvara halıların kolay temizlik imkanı da tercih sebebidir. Düz renk tercihinin yanında desenli duvardan duvara halılar da sıkça tercih edilmektedir. Duvardan duvara halı fiyatları da desen ve modeline göre değişkenlik göstermektedir. Ayrıca halı içinde kullanılan malzemelerde fiyatları değiştiren etkenler arasındadır. Dilerseniz teklif alarak duvardan duvara halılara sahip olabilirsiniz.

2 . Cami Halıfleks Fiyatları

Camiler ibadethane olmaları yönüyle temiz ve hijyenik olmaları gerekmektedir. Bu yönüyle kullanılacak halı seçimi de çok önemlidir. Genelde cami halıfleks fiyatları için pastel renkler ve sade desenler tercih edilmektedir. Sitemiz üzerinden sahip olacağınız cami halıları anti bakteriyel olma özelliğinin yanı sıra at eşe karşı da dayanıklıdır. Sitemiz üzerinden sahip olacağınız cami halıları kaliteli ve dayanıklı yapısına karşın oldukça uygun fiyatlıdır.

3 . Mescit Halıfleks Fiyatları

Mescitler için de camiler gibi ibadethane olma özelliği ile birlikte temizlenmesi kolay hijyenik halı seçimi yapılmalıdır. Mescit için diğer halılara nazaran daha pastel ve sade halı seçimi yapılmaktadır. Sitemiz üzerinden çeşit çeşit mescit halılarına piyasaya göre daha uygun fiyatlarda sahip olabilirsiniz.

4 . Suni Çim Halı Fiyatları

Suni çim halıları taban üstüne suni çim ipliklerinin dikilmesiyle yapılmaktadır. Suni çim iplikleri makine ile aynı boyda belirlenip kesilmektedir. Normal tipteki halılardan farklıdır. Sitemizde kaliteli malzemelerden üretilmiş bu tip halılar uygun fiyatlıdır. Dilerseniz suni çim halıları için model belirleyerek sitemiz üzerinden teklif alabilirsiniz.

5 . Karo Halı Fiyatları

Uzun ömürlü özelliği ile tercih edilen ateşe karşı dayanıklı karo halılar bulunduğu ortamda estetik açıdan sade ve şık bir görüntü sağlar. Sitemiz üzerindeki uygun fiyatlardan yararlanmak için hemen teklif alabilirsiniz.

6 .  Otel Halısı Fiyatları

Otel halıları konfor sağlamak amacıyla özenle seçilmelidir. Kaliteli ve dayanıklı değişik desen ve modellerdeki otel halılarına sitemiz üzerinden çok uygun fiyatlarda teklif alarak sahip olabilirsiniz.

WhatsApp'a yaz
Whatsapp 'a yaz